top of page

Om oss

Det som driver oss er et dypt ønske om å hjelpe mennesker til å nå sine langsiktige mål for kosthold og helsen. Vi har alle ulike utfordringer og levevaner, derfor er det viktig med en unik plan som er tilpasset deg og dine behov! Enten du ønsker hjelp med vektnedgang, sykdomsforebygging eller andre ernæringsrelaterte utfordringer, vil du bli utstyrt med en kunnskapsbasert veiledning som kan følges resten av livet.

Jeg stiftet Sensible Ernæring etter noen år som kursholder innenfor fasting. En jobb som har utstyrt meg med nytting kunnskap når det kommer til å "rydde opp" i kroppen, betydningen av spiserytme og måltidsmønstre, og den biologiske påvirkningen manglende råvarekunnskap kan forårsake. Per i dag driver helsevesenet med symptombehandling og fokuserer lite- eller ingenting på årsaken til problemet. Vi ønsker å gi deg muligheten til å røske bort problemet ved roten. 

Ved å følge noen enkle råd garanterer vi at du vil få en forståelse for at et sunt kosthold ikke nødvendigvis betyr en helomvending i ditt eksisterende kosthold. Små endringer kan føre til at både helsen og selvfølelsen når nye høyder.

 

- Ta kontakt for en uforpliktende prat -

Silje Pedersen

Ernæringsrådgiver
Bachelor i Ernæring

meg.jpg
bottom of page